Mina behandlingar

Behandlingstiderna är ungefärliga och det beror på vad dina fötter har för behov.
Tänk på att avsätta lite extra tid till din stund.

Medicinsk fotvård ca 60 – 90 min, 670 – 720 kr

Börjar med ett mjukgörande fotbad och fotstatus. Därefter nagelvård och behandling av eventuella förhårdnader, hälsprickor, liktornar mm. Som avslutning ges en skön fotmassage med en välgörande kräm. Samt råd till egenvård.

Medicinsk fotvård special ca 90 min, 720 kr

Medicinsk fotvårdsbehandling följt av en förlängd fotmassage som ökar blodcirkulationen och minskar spänningar. Råd till egenvård.

Medicinsk delbehandling 470 kr

Nagelvård för alla typer av naglar
Behandlingen inleds med ett mjukgörande fotbad följt av rensning, nagelklippning och slipning av nagelplattan, eventuellt fräsning beroende på nagel problem. Behandlingen avslutas med ett välgörande nagelvårdande medel samt råd till egenvård för fortsatt behandling.

Hälsprickor
Behandlingen inleds med ett mjukgörande fotbad och därefter anpassas den individuellt. Avslutas med en välgörande fotkräm samt råd till egenvård.

Medicinsk delbehandling 430 kr

Liktorn
Behandlingen inleds med ett uppmjukande fotbad och därefter borttagning av omkringliggande förhårdnad och slutligen tas liktornen bort samt avlastar området. Råd till egenvård.

Nageltrång
Behandlingen inleds med ett mjukgörande fotbad för att lättare kunna avlägsna nagelkanten som orsakar nageltrånget. Avslutar med att man avlastar nageln med copolingas. Eventuell omläggning och uppföljning kan vara aktuellt. Råd till egenvård.