Mina behandlingar

Behandlingstiderna är ungefärliga och det beror på vad dina fötter har för behov.
Så tänk på att avsätta lite extra tid till din stund!!

Medicinsk fotvård 60 min, pris 600 kr

Börjar med ett mjukgörande fotbad och fotstatus. Därefter nagelvård och behandling av eventuella förhårdnader, hälsprickor, liktornar mm. Som avslutning ges en skön fotmassage med en välgörande kräm. Samt råd till egenvård.

Medicinsk fotvård – Special 80 min, 660 kr

Medicinsk fotvårdsbehandling följt av en längre fot och underbensmassage som ökar blodcirkulationen och minskar spänningar. Råd till egenvård.

Fotvård som friskvård 60 min, pris 640 kr

25% moms är inkluderad i priset
Fotvårdsbehandling i förebyggande syfte som inleds med ett mjukgörande fotbad. Därefter nagelvård och behandling av eventuella förhårdnader. Som avslutning ges en skön fotmassage med en välgörande fotkräm.

Medicinsk delbehandling Stor 30 – 45 min, pris 440 kr

Nagelvård för alla typer av naglar
Behandlingen inleds med ett mjukgörande fotbad följt av rensning, nagelklippning och slipning av nagelplattan, eventuellt fräsning beroende på nagel problem. Behandlingen avslutas med ett välgörande nagelvårdande medel samt råd till egenvård för fortsatt behandling.

Hälsprickor
Behandlingen inleds med ett mjukgörande fotbad och därefter anpassas den individuellt. Avslutas med en välgörande fotkräm samt råd till egenvård.

Nageltrång ca 30 min, pris 400 kr

Behandlingen inleds med ett mjukgörande fotbad för att lättare kunna avlägsna nagelkanten som orsakar nageltrånget. Avslutar med att man avlastar nageln med copolingas. Eventuell omläggning och uppföljning kan vara aktuellt. Råd till egenvård.

Nagelkorrigering ca 30 min, pris från 375 kr inkl. material

Vid återkommande nageltrång finns det olika sorters korrigeringar för att hjälpa en nagel att växa rakt. Men först måste man bland annat titta på nagelns konsistens för att se om det är möjligt att genomföra.
Den metod jag använder mig av är podofix, Det är en siliconplatta med en ingjuten bygel som fästs på nageln. Plattan hjälper till att lyfta nagelkanten från nagelfalsen och ger då smärtlindring.
Viktigt att tänka på inför behandlingen: Har man lack på naglarna ta bort det minst 2 dagar innan. Använd ej nagelolja! Nageln måste vara torr.

Medicinsk delbehandling Liten 20 – 30 min, pris 300 kr

Liktorn
Behandlingen inleds med ett uppmjukande fotbad och därefter borttagning av omkringliggande förhårdnad och slutligen tas liktornen bort samt avlastar området. Råd till egenvård.

Vårtor
Behandlingen inleds med ett uppmjukande fotbad. Borttagning av det yttre lagret av vårtan och därefter behandlar med vårtfri, slutligen avlastar området. Råd till egenvård mellan behandlingstillfällena.